Az egyik vendég szerint a „transznő” a kiskorúak előtt közszemlére tette a péniszét. A „transznő” védelmére kelő LMBTQ-, illetve radikális baloldali Antifa-aktivisták és a helyiek között tömegverekedésre került sor, mivel az ott lakók ellenezték, hogy „transznők” betegyék a lábukat női öltözőkbe.

Hirdetés

Az öltözőben jelen lévő egyik nő panaszt tett a fürdő alkalmazottainál, azt kifogásolva, hogy miért engedték be a magát „transznőnek” képzelő férfit a női öltözőbe. A „transznő” az öltözőben a kiskorúak előtt is közszemlére tette a péniszét, ami elfogadhatatlan.

A Wi Spa munkatársai azonban elutasították a vendég panaszát, arra hivatkozva, hogy a baloldali vezetésű Kalifornia állam törvényei szigorúan tiltják a transzgender személyek diszkriminációját.

Korábban írtuk

A jogszabályok nem tesznek különbséget a nők és a „transznők” között, következésképpen: a férfinak joga volt arra, hogy szabadon használhassa a női öltözőt.

A nő azonban nem fogadta el a Wi Spa magyarázkodását, az egész beszélgetést titokban felvette, majd pedig megosztotta a közösségi oldalain. A felvételek így futótűzként terjedtek a közösségi médiában, vasárnapra pedig több száz tüntető gyűlt össze a Wi Spa épülete elé, tiltakozva az ellen, hogy a fürdő vezetése megengedte a „transznőnek” a női öltöző használatát.

Nem sokkal ezután helyi LMBTQ-, illetve radikális baloldali Antifa-aktivisták százai is megjelentek a fürdő előtt, akik szerint a „transznőnek” joga volt arra, hogy a női öltözőt használhassa. Véleményük alapján a „transznők” is igazik nők.