Fotó: monticello/Shutterstock.com
Hirdetés

Bírósági jegyzőkönyvekből derült ki, hogy korábban jogerősen elítélt pedofilok dolgoztak a Nickelodeon gyerek-televíziócsatorna felső vezetésében – írja a Daily Mail egy, az HBO streaming felületén megjelent dokumentumfilmre hivatkozva. Gyermekjogi aktivisták szerint a jegyzőkönyvekben szereplő szexuális ragadozók szisztematikusan szivárogtak be a csatornához, céljuk pedig nem volt kevesebb, minthogy ezen az úton kerülhessenek közelebb leendő áldozataikhoz.

A cikkben megnevezett, arccal-névvel feltüntetett elítélt elkövetők számos alkalommal fajtalankodtak 9 és 12 év körüli gyerekekkel 2003 és 2019 között, sokan közülük személyes naplót vezettek, amelyekben teljes értékű pedofilokként hivatkoztak magukra.

Fotó: lev radin/Shutterstock.com
Ariana Grande

A kaliforniai törvényhozás 2012-ben ugyan elfogadott egy törvényjavaslatot, amely elvben megtiltotta elítélt pedofiloknak, hogy gyermekszínészekkel dolgozhassanak együtt, azonban az áldozatokat felderítő civil szervezetnek sikerült kideríteni, hogy számos alkalommal nem tartották be ezeket a törvényeket, vagy az elkövetők előrejutásuk érdekében jogi kiskapukat és a rendszer gyengeségeit kihasználták.

Amikor együtt dolgoztak az áldozatokkal, akik között olyan hírességeket is szerepeltek, mint Ariana Grande, számos alkalommal kényszerítették őket szexuális jellegű jelenetekre.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Híradó honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk