Jelenlegi hely

Amnesty International

Hőbörög az Amnesty International

Fotó: shutterstock.com, archív, illusztráció

Az Amnesty International (AI) szerint az igazságszolgáltatás megcsúfolása, hogy Ahmed H-t elítélték társtettesként elkövetett terrorcselekményért szerdán.

Durcás a kormányra az Amnesty

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az Amnesty International (AI) nemzetközi emberi jogi szervezet éves jelentése szerint a magyar kormány ismét nem lehet büszke az emberi jogok területén nyújtott teljesítményére, bizonyos területeken még a 2016-os évhez képest is sokat romlott a helyzet.
 

Elégedetlen az Amnesty

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A kisebbségeket ördögi színben lefestő politika felemelkedésének milliók számára rettenetes következményekkel járó éve volt 2017 - áll az Amnesty International (AI) által az emberi jogok globális helyzetéről összeállított, csütörtökön ismertetett éves jelentésben.
 

Beszólt az Amnesty International

Fotó: MTI, archív

Az európai kormányok bűnrészesek a líbiai hatóságok által nyomorúságos körülmények között fogva tartott, több tízezer menekült és menedékkérő kínzásában és bántalmazásában - foglalt állást az Amnesty International nemzetközi emberi jogi szervezet kedden kiadott jelentésében.

Az AI főtitkára tegnap a Soros-egyetemen hazudozott

Az alábbi írás műfaját tekintve vegyes. Két elemből tevődik össze: kritikából és ismertetésből. Viszont olvasása csak 18 éven felülieknek ajánlott, ugyanis a magyar óvodákban és iskolákban a gyerekek köztudottan a világért sem hallottak, illetve használnak csúnya szavakat.