Jakab Péter

Botrányokozásba menekült Jakab Péter

Kategória: 
Fotó: Echo TV

Botrányokozásba menekült a kérdések megválaszolása helyett Jakab Péter, a Jobbik szóvivője az Echo TV Napi Aktuális című műsorában. A politikus tagadta Szabó Balázsnak, a feloszlatott szekszárdi Jobbik-alapszervezet egykori elnökének állítását, aki szerint gyanús pénzek kerültek Simicska Lajostól a Jobbik pártkasszájába a kampányban. 

Marosán fattyai

– Ennyi bűnöző előtt még életemben nem beszéltem – bűzhödte bele az Országgyűlés légterébe Jakab Péter, a Ballik új parlamenti egzisztenciája. A nemzeti oldalról Heller Ágnes ölébe átsimicskázott dezertőr párt tahója mellé nem volt rest, és felzárkózott egy másik tahó, bizonyos Tordai Bence, ami – mintha csak kültelki söntésben kedélyeskedne – Orbán úrnak próbálta szólítani a miniszterelnököt.

Kedves ellenzék! Ideje dolgozni!

Mérhetetlenül dühös vagyok. Mit dühös? Egyenesen fel vagyok háborodva. Felháborodásom oka pedig az, hogy gyűlölök olyanért fizetni, amiért nem fizetség jár, hanem azonnali kirúgás. Márpedig most épp dologtalanokat fizetek. És nem két fillérem, hanem havi több százmillió forintom megy el ilyen célra. Ezeket a mihaszna lébecolókat – akik az én pénzemből zsírosodnak – összefoglaló néven így hívják: ellenzéki képviselők.

Oldalak