Akik százszázalékosan szeretnék kontrollálni a társadalmakat, azok egy nagy repülőgépkabinná akarják változtatni a világot – mondta Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő. A világvégéről, az izraeli baby boom okairól és arról beszélgettünk, hogy miért a repülőgép a modern világ legtalálóbb szimbóluma.

Hirdetés

További témáinkból:

Jön a családpolitika 2.0

A múlt héten ismét Magyarországra figyelt a konzervatív világ, hiszen Budapesten ötödik alkalommal rendezték meg a demográfiai csúcsot, a családpárti erők legnagyobb nemzetközi fórumát.

Hunyadi magyar volt

Határozottan úgy gondolom, hogy a nemzeti emlékhelyre, amely méltó szent és nagy királyainkhoz, múlhatatlan szükség van. Ezért a székesfehérvári bazilika helyreállítása megkerülhetetlen. Az egyetlen tisztességes cél csak az lehet, hogy odakerüljenek királyaink csontjai, ahol örökre nyugodni akartak – mondta a Demokratának prof. dr. Kásler Miklós.

Botrányos buszbiznisz

A Szegedi Törvényszék jogerős ítélete után egyre valószínűbbnek látszik, hogy a Márki-Zay Péter vezette hódmezővásárhelyi önkormányzat törvénysértése több százmillió forintjába fog kerülni a városnak. A hódmezővásárhelyi buszbiznisz azonban ennél jóval többről szól…

Közszolgálatiság svéd módra

Gyerekeknek szóló oktatási anyagban pocskondiázza Magyarországot a svéd közmédia. A tájékoztatást a Soros-egyetemre, Gulyás Mártonra és liberális EP-képviselőkre építő videó a NATO-csatlakozás ratifikációjáról szóló vitában is érdekes adalék.

Korábban írtuk