Hirdetés

Soha ne érjen ide ez a borzalom! Az embernek összeszorul a gyomra, egyszerre fogja el a rémület, az undor és a düh. Ilyennek nem szabadna megtörténnie, de megtörtént. Amerikában, Missouri államban, a St. Louisban lévő Hazelwood East High School nevű középiskolában. A Fox News Digital nyomán jelent meg a nemzetközi felháborodást kiváltó és viharos gyorsasággal terjedő videó itthon is, amit feltehetően egy diák vett fel a mobiltelefonjával: egy mázsás néger lány, aki úgy néz ki, mint egy túlsúlyos pankrátor, váratlanul nekiront az út közepén álló, a fekete diákok közötti egyetlen fehér lánynak, egy vékony teremtésnek, hatalmas ütéssel földre teríti, majd ráugrik és a fejét kegyetlenül brutális mozdulatokkal a betonba veri, egymás után többször. Az ütések olyan súlyos sérülést okoznak, hogy a földön fekvő fehér lány teste rángatózik.

Hogy a dolog teljes legyen, a körülöttük lévő fekete középiskolások közül senki sem siet a fehér lány védelmére, hanem egymásnak ugranak és ki kit ér, elkezdi ütni verni, rugdosni. A vastag barom sem marad ki a csatából, üt-vág mindenkit, aki közel van hozzá. A földön fekvő, életveszélyesen megsérült fehér lánnyal senki sem törődik. Lapzártakor még nem tudtuk, túlélte-e a borzalmas támadást, csak annyit közöltek a rendőrök, hogy „kritikus állapotban” van. A fekete lányt persze letartóztatta a St. Louis-i rendőrség, de ne legyenek illúzióink. Odaát nem úgy mennek a dolgok, mint náluk. Ott woke-kultusz van és BLM-mágia, majd kiderítik, hogy a fehér lány megalázó kijelentést tett a fekete baromra, aki lelki fájdalmában verte kis híján agyon fehér iskolatársát.

Még egyszer: a filmben egyetlen fehér van a sok néger között. Bár a hivatalos adatok szerint St. Louis lakosságának durván a fele fehér és a másik fele színes bőrű, a filmben nem ez látható. Ott egyetlen fehér diák van a tomboló feketék között. Akinek a jelek szerint ez a másság lett a veszte. Kegyetlenül megbűnhődött azért, mert… miért is?

Tud erre valaki értelmes választ adni?

Korábban írtuk

Ha valami, ez a mobiltelefonnal felvett rövidfilm ékes példáját adja annak, mennyire reménytelen a kultúrák keveredése, mekkora hazugság az úgynevezett „melting pot”, azaz olvasztótégely-elmélet, mert a valóság az, hogy az eltérő rasszok együttélése, különösen ami a feketéket és a fehéreket illeti, az úgymond tolerancia hazájában egész egyszerűen nem működik.

Javaslom mindenkinek, aki bizonyítékot keres arra, hogy az erőltetett migráció milyen nem kívánt következményekkel jár, hogy nézze meg ezt a pár perces filmet, majd gondolkodjon el azon, hogy a türelemre, megértésre, az agresszió elutasítására és nem kevés önfeladásra kondicionált fehér európai ember gyermekeinek milyen esélyei lesznek majd egy középiskolában, ahol idővel minősített kisebbségbe kerülnek a harmadik világból, főképp Afrikából bevándoroltak gyermekeivel szemben.

Vajon az ön lányának vagy unokájának, ha már csak egyedül lesz a migránsok lányai és unokái között egy középiskola udvarán, és valamelyik migránsutód agyában feltolul a düh és a gyűlölet csak azért, mert az ön lánya vagy unokája fehér, milyen túlélési esélyei lesznek egy olyan diáktársával szemben, aki úgymond „hátrányos helyzete” által felvértezve és felhatalmazva, az agresszivitást személyes jussának tekinti? Ugye, ne várjuk meg ezt a pillanatot? Ugye jobb, ha megmaradunk annak, akik vagyunk?