2021.09.26. Háromnapos fieszta Villányban Csaknem harminc borászat mutatkozik be a gasztronómiai, kulturális és könnyűzenei programokkal tarkított Villányi Vörösbor Napokon.
2021.09.12. Újra lesz pálinkafesztivál Gyulán Szeptember 16. és 18. között 21. alkalommal rendezik meg a Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényét.
2021.09.04. Hamarosan újranyit a Főmenü konyhája Széll Tamás Michelin-csillagos séf szerint az új évad – ahogy az előző is – nemcsak szórakoztat, hanem oktat is.
2021.09.02. Két újabb budapesti étterem nyerte el a Michelin-csillagot A Michelin Plate helyek listáján ezzel már tizennyolc budapesti étterem szerepel.
2021.08.23. Égi áldás a földi kenyér Javában zajlik a nyári szarvasgomba-vadászati idény. A homoki szarvasgomba az egész világon csak a Kárpát-medencében terem tömegesen.
2021.08.07. Nyaljuk a fagylaltot Már az ókori rómaiak is hódoltak a jéghideg ínyencségnek; ha belegondolunk, fagyasztó híján nem volt épp könnyű a dolguk, de megoldották.
2021.08.05. Konyhafantáziák Már nem csak kíváncsi kívülállóként élvezik a fogásokat a divatos éttermekben, hanem tevékenyen részt akarnak vállalni az étel elkészítéséből.
2021.06.16. Újra, élőben! A sorban a 29. Nemzetközi Gastroblues Fesztiválra június 28. és július 4. között kerül sor az eddig megszokott paksi helyszíneken.
2021.06.11. Megújulva megőrizni A párkányi Tűzrőlpattant Menyecskék csapata nyerte az Étrend Konyhafőnökök Egyesülete által megrendezett Magyarország étele szakácsversenyt.