Blog+

Ez a harc lesz a végső?

Ez a harc lesz a végső?

A tanár szakmai függetlensége szép dolog, de megfeledkezünk a diákok és szüleik jogairól. Nem mindenki örül ugyanis annak, ha a magyartanára lefasisztázza Wass Albertet.
Törött szárnyú madárka

Törött szárnyú madárka

S mintha valami égi jel lenne, úgy fütyült dalosmadárként a művész a réges-régi felvételről. Vidám requiem, életigenlő elmúlás.
Apologéták kora

Apologéták kora

Ezek az emberek nem az iszlámot támadják, hanem a kereszténységet erősítik. S ez óriási különbség az iszlámmal szemben, ami pont fordítva cselekszik.
Titkos találkozó

Titkos találkozó

Ha hihetünk a forrásoknak, az amerikai követség kulturális attaséjának a közbenjárására Kirk Douglast bemutatták a külön teremben étkező Kádárnak.
Korrekt farsang

Korrekt farsang

Az alábbiakban ismertetem Önökkel az idei, február közepére tervezett farsangunk abszolút politikailag, társadalmilag, etnikailag és vallásilag korrekt szabálykönyvét.
Gyűlölik a hazafiasságot

Gyűlölik a hazafiasságot

Az új Nemzeti alaptanterv magyarságközpontú, nemzetelvű, felismeri és vállalja a közoktatás egyik legfontosabb küldetését, a nevelést.
Gyurcsány, a keresztény

Gyurcsány, a keresztény

Sok minden megéltem már újságíróként a magam lassan harminc esztendejében, de amiről most írok, arra nemigen találok példát.
Denevérek, vírusok, migránsok

Denevérek, vírusok, migránsok

Napok óta sokkolja a magyar közvéleményt két videó. Az egyiken a vuhani piac felkavaró, gyomorforgató képei vannak. A másikon a röszkei migránsbetörés.
Zászlótlanul

Zászlótlanul

Ez a lenéző, kozmopolita szemlélet olyan ideológiai métely, amely kiválóan rámutat az Európai Unió valamennyi aktuális problémájának gyökerére.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.